Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Σ. Καλογερόπουλος : Μπάχαλο τα έκαναν ΠΦΣ και ΕΟΠΥΥ για το “e-dapy”!


Το δικό τους BEST SELLER φαίνεται πως γράφουν οι Φαρμακοποιοί με το "e-dapy".Το  ένα δημοσίευμα  διαδέχεται το άλλο, η μια αναβολή… την άλλη!

Σε νέα Αναβολή(διαβάστε ΕΔΩ) οδηγήθηκε η κατάθεση των αναλωσίμων κ.α., προκαλώντας φόβο για λιμνάζοντα χρέη και περικοπές!

Σε μια εποχή που η ρευστότητα, είναι μηδενική έως ισχνή, οι Φαρμακοποιοί καλούνται να διαχειρισθούν τα νέα Ληξιπρόθεσμα(διαβάστε ΕΔΩ) που οι Συνδικαλιστές μας απλόχερα μας χρέωσαν. Είναι οι ΙΔΙΟΙ, που οι συνάδελφοι , τους εμπιστεύτηκαν την Ψήφο τους.

Κύριε Υπουργέ, κύριε Πρόεδρε του ΕΟΠΥΥ, κύριοι Συνδικαλιστές, η Βιωσιμότητα και η ρευστότητα του Φαρμακείου και της Οικογένειας μας, που διαχειρίζεστε είναι Υψίστης Στρατηγικής σημασίας, με τεράστια Κοινωνική ανταποδοτικότητα προς τους κατοίκους αυτής της Χώρας. Συνεπώς, δεν πρέπει η κάθε σας κίνηση να διακατέχεται από Προχειρότητα και Επιπολαιότητα..

Κύριε Υπουργέ, κύριε Πρόεδρε του ΕΟΠΥΥ, σας καλούμε να επανορθώσετε  έστω και σήμερα αυτή την Ισχνή ρευστότητα(οφείλεται σε "πολιτικά λάθη")που μας έχει απομείνει, προκαταβάλλοντας τα χρήματα, στην "ΩΡΑ" τους.

Γνωρίζετε και γνωρίζουμε όλοι μας, ότι όταν οι Πολιτικοί και οι Συνδικαλιστές  λειτουργούν  με Προχειρότητα , θέλοντας να αιφνιδιάσουν , κάνουν Λάθη που στερούν την Βιωσιμότητα μας!

Στα λάθη σας:

“Ο Έλληνας  πολίτης  είναι Ασφαλισμένος στο Φαρμακοποιό της γειτονιάς του”.

Λέμε, συγγνώμη…


Στέλιος Καλογερόπουλος, ΑΚΙΦ.