Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

ΑΚΙΦ-ΠΦΣ : ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ!


Εμείς στην ΑΚΙΦ έχουμε σαν στόχο να στηρίξουμε τον συνάδελφο Φαρμακοποιό είτε είναι Νέος, είτε είναι Άνεργος, είτε έχει Φαρμακείο, με την επιδότηση της θέσης Εργασίας κυρίως μέσω ΟΑΕΔ, ή με εσωτερική Χρηματοδότηση, μετά από χρηματοοικονομική μελέτη(μέσω των τοπικών συλλόγων ).
Έτσι, ετέθει το θέμα της “ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΜΕΣΩ ΟΑΕΔ” από τον εκπρόσωπο μας στο ΔΣ του ΠΦΣ κ. Στέλιο Καλογερόπουλο (μέλος του ΔΣ) και έτυχε ομόφωνης αποδοχής από το ΔΣ.
Σας παραθέτουμε το έγγραφο που εστάλει στην ΠΡΟΕΔΡΟ του ΟΑΕΔ και κοινοποιήθηκε στην Υπουργό Εργασίας κ. Ευτυχία Αχτσιόγλου.
Θα παρακολουθούμε το θέμα και θα ενοχλούμε την Πολιτική Ηγεσία, μέχρι την επίλυση του.


Ας δούμε το έγγραφο που εστάλει από τον ΠΦΣ:


Αθήνα 25/1/2018

Αρ. Πρωτ. 314


Προς
Τον ΟΑΕΔ
Γραφείο προέδρου καθ. Μαρίας Καραμεσίνη

Με αφορμή την  έναρξη των διαφόρων προγραμμάτων ενίσχυσης της Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού του ΟΑΕΔ μέσω ΕΣΠΑ, παρακαλούμε όπως συμπεριληφθούν στις δικαιούμενες επιχειρήσεις και τα Φαρμακεία τα οποία λόγω των διαμορφουμένων συνθηκών έχουν ανάγκη πρόσληψης επιστημονικού προσωπικού.
Παράλληλα με τον τρόπο αυτό καταπολεμάται η ανεργία η οποία ειδικά στον κλάδο των Φαρμακοποιών όπου πολλοί  συνάδελφοι  αναγκάζονται να κλείσουν τα φαρμακεία τους λόγω του οικονομικού αδιεξόδου στο οποίο έχουν περιέλθει οι επιχειρήσεις.
Με Τιμή
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                          Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ                                                           ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΖΗΚΑΣ

Κοιν. Υπουργείο Εργασίας

Υπόψη κας Υπουργού Ευτυχίας Αχτσιόγλου.


 Τη παρακάτω απάντηση έδωσε ο ΟΑΕΔ :


”Και τα Φαρμακεία εντάσσονται στα προγράμματα επιχορήγησης  επιχειρήσεων για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας πλήρους απασχόλησης”.(Διαβάστε εδώ )



Είμαστε Εσείς..

Η Συντακτική Ομάδα της ΑΚΙΦ.

Πηγή : ΑΚΙΦ ΑΤΤΙΚΗΣ(Ανεξάρτητη Κίνηση Φαρμακοποιών).