Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Στ.Καλογερόπουλος :“Ζητείται Αφεντικό …..για ολίγους Φαρμακοποιούς ! ”


Συχνά πυκνά βγαίνουν στον “Αέρα”, ανώνυμα και επώνυμα δημοσιεύματα, που έχουν σαν στόχο εν πρώτης τον “διχασμό των κοινωνικών ομάδων” και εν συνεχεία την μεθόδευση της επίτευξη του “σκοπού”.

Στις 12  Μαρτίου γίναμε μάρτυρες ενός ακόμη ανώνυμου δημοσιεύματος με τίτλο “Εύγε στους λίγους έστω Φαρμακοποιούς”, που είχε σαν στόχο να διχάσει για άλλη μια φορά του Φαρμακοποιούς και σαν σκοπό “την χαλαρή διείσδυση, της Καθετοποίησης, στον χώρο του Φαρμακείου”.

Σε μια εποχή που “η εμπορευματοποίηση της Υγείας και του Φαρμάκου …καλά κρατεί” οι Φαρμακοποιοί δίνουν δυναμικό παρόν και αντιστέκονται, από τα 9.600 Φαρμακεία τους, ώστε ο Έλληνας Πολίτης και Ασφαλισμένος να νιώθει “Ασφαλής”.

Σήμερα λοιπόν, που το ΚΡΑΤΟΣ με τα βίας κατορθώνει να υπερασπίζεται  τον “Κοινωνικό” χαρακτήρα του (οφείλεται σε εμάς από τους οποίους αντλεί δυσβάστακτους φόρους και εισφορές, με μείωση μισθών και συντάξεων) φαίνεται να είναι  Άβουλο και  Αδύναμο να διαχειριστεί τα οικονομικά της Υγείας.

Δεν θα μας προξενήσει εντύπωση εάν τις επόμενες εβδομάδες, τους επόμενους μήνες, βλέποντας βέβαια και τα αναδυόμενα δημοσιεύματα, τα οποία μιλούν για αύξηση συνταγογράφησης (κρύβοντας εντέχνως την Ανεργία, την προσφυγιά, τους οικονομικούς μετανάστες, που όλοι έχουν πλέον πρόσβαση στα Φάρμακα και τα Νοσοκομεία) ο ΕΟΠΠΥ και το Υπουργείο Υγείας, δηλώσουν αδυναμία στην χορήγηση της θεραπείας των Ασφαλισμένων και Ανασφάλιστων και μας εισάγουν από το παράθυρο ως μοναδική λύση τα “χύμα γενόσημα”, που είναι προϊόν  “Kαθετοποίησης” .

Aς έρθουμε λοιπόν, στο Ανώνυμο Δημοσίευμα όπου διαπιστώνουμε την  “Αδυναμία του Υπ. Υγείας να βάλει κανόνες στο Ωράριο λειτουργίας των Φαρμακείων”, δείχνοντας ετσι, πως είναι εκείνο το Αφεντικό και ΌΧΙ τα Οικονομικά Συμφέροντα!

Τελικά ποιος είναι το Αφεντικό;


Στέλιος Καλογερόπουλος, ΑΚΙΦ.