Τρίτη 17 Απριλίου 2018

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ - ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΦΣΠ)


         
  

Πειραιάς, 13 Απριλίου 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ

Συνάδελφοι,

Σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Frederick της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Πειραιά , ως υποστηρικτής κάθε δημιουργικής ενέργειας για τη στήριξη του κλάδου των φαρμακοποιών, ενεργών και τε και εν δυνάμει, διοργανώνουμε Επιστημονική Ημερίδα με τίτλο:

«Σπουδές στην Κύπρο σύνδεση με την αγορά εργασίας», ημέρα Τετάρτη 25 Απριλίου καν ώρα 18:00-20:00 στο χώρο του Συλλόγου, Ελ. Βενιζέλου 59 & Υψηλάντου στον Πειραιά.»

Το Πανεπιστήμιο Frederick προωθεί την ακαδημαϊκή έρευνα και είναι ένας από τους κορυφαίους ερευνητικούς οργανισμούς στη χώρα, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνει το σεβασμό και αναγνώριση τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Στην Ημερίδα θα παρευρίσκεται καταξιωμένο Επιστημονικό Προσωπικό του Πανεπιστημίου προκειμένου μετά το πέρας της παρουσίασης να υπάρξει ανταλλαγή απόψεων και επίλυση των όποιων αποριών.

Καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο να δώσει το «παρών», π.χ. φαρμακοποιό, απασχολούμενο σε φαρμακείο, μαθητή λυκείου, γονέα, απόφοιτο άλλου ανώτατου τεχνολογικού ή μη ιδρύματος κ,λ.π.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στη Γραμματεία του Συλλόγου, στα τηλέφωνα:

201-41.25.354,210-41.22.331 ή μέσω mail στη διεύθυνση: gramfsp@hotmail.com

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Για το Δ.Σ του Φ.Σ.Π.

                        Ο Αντιπρόεδρος                                                 Η Γραμματέας

                      Ηλίας Γουζούασης                                      Παπαχρήστου Αικατερίνη