Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

Σύναψη συμβάσεως παράτασης ισχύος της Συλλογικής συμβάσεως προμήθειας φαρμάκων με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

 


Προς: Φαρμακευτικοί Σύλλογοι της Χώρας

 

Κοινοποίηση : Αντιπρόσωποι των Φαρμακευτικών Συλλόγων στον Π.Φ.Σ.

 

Θέμα: «Σύναψη συμβάσεως παράτασης ισχύος της Συλλογικής συμβάσεως προμήθειας φαρμάκων με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.»

 

            Με την παρούσα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κατ’ εφαρμογήν της υπ’ αριθμόν 1/30.10.2020 ομόφωνης αποφάσεως του Δ.Σ. του Π.Φ.Σ., συνήφθη με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. σύμβαση παράτασης ισχύος της από 31.10.2018 Συλλογικής Σύμβασης Προμήθειας Φαρμάκων.

Δυνάμει της ως άνω σύμβασης παράτασης, συμφωνήθηκε η παράταση της ισχύος της από 31.10.2018 Συλλογικής Σύμβασης Προμήθειας Φαρμάκων για τρεις (3) μήνες, ήτοι από 01.11.2020 έως 31.01.2021, με τους αυτούς όρους και συμφωνίες με την ως άνω Συλλογική Σύμβαση, καθώς επίσης την παράταση της ισχύος και των συναφθεισών με τους Φαρμακευτικούς Συλλόγους Συμβάσεων Υποχρεώσεων αντιστοίχως για τρεις (3) μήνες, ήτοι από 01.11.2020 έως 31.01.2021, με τους αυτούς όρους και συμφωνίες με τις ήδη υφιστάμενες Συμβάσεις Υποχρεώσεων. Αντίγραφο της ως άνω σύμβασης παράτασης, σας κοινοποιείται με το παρόν προς ενημέρωση των μελών σας.

Η τρίμηνη παράταση της συμβάσεως ζητήθηκε από τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. καθώς μόλις πρόσφατα ανέλαβε καθήκοντα η νέα Διοικήτρια του Οργανισμού, μετά την ψήφιση του σχετικού Νόμου για την αναδιάρθρωση του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.. Μετά το πέρας της ως άνω τρίμηνης παρατάσεως θα υπογραφεί η νέα Συλλογική Σύμβαση Προμήθειας Φαρμάκων μεταξύ Π.Φ.Σ. και Ε.Ο.Π.Υ.Υ..

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

 

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος                                                                                     Ο Γεν. Γραμματέας

Απόστολος Βαλτάς                                                                             Σεραφείμ Ζήκας