Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Χαράτσι πληρώνουν οι Φαρμακοποιοί...... στους Φαρμακευτικούς Συλλόγους!




Τα εύκολα, δύσκολα κάνουν οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι, καθώς  αναγκάζουν τους φαρμακοποιούς να πληρώνουν εισφορές, ίσες μεσοσταθμικά με το ΧΑΡΑΤΣΙ 0,8% που νομοθέτησε η σημερινή Κυβέρνηση.

Οι Φαρμακοποιοί όπως και οι Ασφαλισμένοι βρίσκονται τα τελευταία χρόνια, σε οικονομική εξαθλίωση και περιμένουν μέτρα ανταποδοτικότητας , αλλά και νοικοκύρεμα, από την μεριά των συλλόγων τους.

Παίρνοντας  χαρτί και μολύβι, αναρωτιούνται οι Φαρμακοποιοί :

Γιατί πληρώνουν τόσες μεγάλες εισφορές όταν ο σύλλογος έχει τεράστια αποθέματα.
Γιατί δεν ενεργοποιείται η ηλεκτρονική πύλη στους συλλόγους  ώστε ο φαρμακοποιός μέλος τους να μπορεί να μπαίνει και να ενημερώνεται για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές και γενικά για τα οικονομικά του φαρμακείου του.

Διαβάστε επίσης : Πρόταση για ηλεκτρονική πύλη του ΦΣΑ



Είναι αδιανόητο σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να δημιουργούμε Γραφείο Τύπου και να σπαταλάμε τα χρήματα των συναδέλφων, όταν τα προηγούμενα χρόνια, χωρίς Γραφείο Τύπου οι συνδικαλιστές μας μηδενός εξαιρουμένου είχαν καλή παρουσία  στα ΜΜΕ και ήταν λαλίστατοι και με φωτογένεια!

Αλήθεια σήμερα που βρίσκονται, γιατί έχουν χαθεί;

Με όλα τα παραπάνω καταλαβαίνει ο καθένας από εμάς ότι πρέπει επιτέλους να γίνει ένα νοικοκύρεμα που θα προκύψει μετά από μία χρηματοοικονομική μελέτη και θα έχει σαν στόχο την καλύτερη και οικονομικότερη διαχείριση και λειτουργία των Συλλόγων, αλλά και την ανταποδοτικότητα προς τα μέλη τους Φαρμακοποιούς!

Είμαστε ,Εσείς….

Υ.Γ: Ευχαριστούμε τους συναδέλφους από τον ΦΣΑ, αλλά και τους άλλους συλλόγους που μας έδωσαν το δικαίωμα να τοποθετηθούμε  δημοσίως.

Η Συντακτική Ομάδα της ΑΚΙΦ.