Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Αλλαγή “φρουράς” στον ΦΣΘ-Παράδειγμα προς μίμηση..λέμε εμείς στην ΑΚΙΦ.


Την απόφασή του να αποχωρήσει από την ηγεσία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΦΣΘ), μετά από 19 συναπτά έτη, ανακοίνωσε ο Κυριάκος Θεοδοσιάδης.
Εκπρόσωποι της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας, βουλευτές, φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, επιστήμονες και καθηγητές, συνεργάτες, συνάδελφοι από φαρμακευτικούς συλλόγους όλης της χώρας και φίλοι έδωσαν το «παρών» στην τιμητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 17ου συνεδρίου-έκθεσης PHARMA point, αναγνωρίζοντας την μακρόχρονη πορεία του και την ανεκτίμητη πολυετή προσφορά του στην προάσπιση των δίκαιων αιτημάτων των φαρμακοποιών
“Αφήνω τη θέση του προέδρου για να ασχοληθώ με τον κλάδο από μία θέση με μεγαλύτερη δυναμική, εμβέλεια, δυνατότητα συμβολής στο συμφέρον του κλάδου”δήλωσε από το βήμα του συνεδρίου ο κ. Θεοδοσιάδης, ο οποίος πήρε αυτή την απόφαση καθώς η ταυτόχρονη ιδιότητά του ως προέδρου στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο (ΠΦΣ) απαιτεί πολλές ώρες και ημέρες απουσίας από τη Θεσσαλονίκη. “Από χαρακτήρα τελειομανής δεν μπορώ να είμαι και εδώ και εκεί. Ούτε θέλω να είμαι μισός πρόεδρος εδώ και μισός εκεί” ομολόγησε συγκινημένος.
Ο κ. Θεοδοσιάδης παρέδωσε αμέσως την προεδρία και ξεκίνησε από σήμερα κιόλας τις διαδικασίες για την εκλογή νέου προέδρου. Όπως διευκρίνισε, ωστόσο, δεν θα παραιτηθεί κι από τη θέση του στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου προτού ολοκληρωθεί η τριετία για την οποία εξελέγη.
“Θα είμαι ενεργό μέλος αυτού του Δ.Σ. και θα είμαι δίπλα σας για πάρα πολλούς λόγους, αλλά και για ακόμη έναν: για να στηρίξω το νέο πρόεδρο” τόνισε, δίνοντας δημόσια το χρίσμα για να ηγηθεί του ΦΣΘ στο στενό συνεργάτη και φίλο του, Διονύση Ευγενίδη. “Ο διάδοχός μου έχει δύσκολη αποστολή. Όμως έχει την ικανότητα να συνεχίσει και να ανεβάσει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη” πρόσθεσε ο κ. Θεοδοσιάδης για τον εκλεκτό του, που τελεί Γενικός Γραμματέας στο Σύλλογο τα τελευταία 16 έτη.
“Η απόφαση του Κυριάκου Θεοδοσιάδη να αποχωρήσει, μας επιφορτίζει με ακόμα μεγαλύτερο αίσθημα ευθύνης για όλα όσα μας κληροδοτεί και τα οποία κατέστησαν το Σύλλογό μας συμπαγή, ισχυρό, ενωμένο, αγωνιστή και φυσικά πρωτοπόρο. Έθεσε τον πήχη πολύ ψηλά. Όλοι εμείς που τον διαδεχόμαστε, θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να κρατήσουμε το ίδιο ψηλά τον πήχη και να τον ανεβάσουμε ακόμη ψηλότερα εάν κάτι τέτοιο είναι βεβαίως δυνατό. Η θέλησή μας και η πίστη μας θα νικήσουν” δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Ευγενίδης.


 Πηγη :virus.com.gr