Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΞΟΔΑ!




Πέρασε μια εβδομάδα, από την Θεομηνία που έπληξε την Δυτική Αττική!
Όλοι οι πολίτες αυτής της χώρας έζησαν από κοντά ή μέσα από τα ΜΜΕ, την καταστροφή που βιώσαν στο πετσί τους, οι κάτοικοι που ζουν, εκεί, στα Δυτικά.
Θρηνήσαμε θύματα, περιουσίες χάθηκαν, ελεύθεροι επαγγελματίες έχασαν τον ύπνο τους, εργαζόμενοι είναι εν δυνάμει άνεργοι (προσωρινά ή μόνιμα) και όλα αυτά γιατί η πολιτεία παρότι μας υπερφορολογεί, δεν παράγει έργο!

Εμείς οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι ελεύθεροι επαγγελματίες αισθανόμαστε σαν να δουλεύουμε στο Δημόσιο και αυτό γιατί τα κέρδη μας πάνε στο Κρατικό Προϋπολογισμό (εισφορές, υπερφορολογία, ΕΝΦΙΑ,  επ.αλληλεγγύης  κ.α)χωρίς ανταπόδοση.

“Το κράτος πρέπει να εχει συνέχεια και να είναι ανταποδοτικό”.

Οι Φαρμακοποιοί του Δήμου Αιγάλεω, βλέποντας τους συναδέλφους τους σε ΜΑΝΔΡΑ και Ν.ΠΕΡΑΜΟ να έχουν καταστραφεί πήραν την πρωτοβουλία να συνδράμουν οικονομικά για τα πρώτα έξοδα(συμβολική χειρονομία), έως ότου έρθει και η ουσιαστική βοήθεια από το το πρωτοβάθμιο και δευτεροβάθμιο όργανο, αλλά και από τους κρατικούς φορείς..
Εντός των ημερών αντιπροσωπεία από Φαρμακοποιούς του Δήμου ΑΙΓΑΛΕΩ θα επισκεφθεί τους πλημμυροπαθείς Φαρμακοποιούς.
Οι φωτογραφίες είναι από τα δυο φαρμακεία στην Ν.ΠΕΡΑΜΟ (Γ.Χατζοπουλου & Αργ.Βασιλοπουλου),που επλήγησαν από την  Θεομηνία.Οι ζημιές είναι και εδώ πολύ μεγάλες,.
Διαβάστε επίσης : Οι Φαρμακοποιοί έζησαν την “κόλαση”, της θεομηνίας!


ΟΙ φαρμακοποιοί του ΑΙΓΑΛΕΩ