Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

Τρίπολη | 1ο Συνέδριο Φαρμακοποιών Περιφέρειας Πελοποννήσου στις 8 & 9 Ιουνίου 2019



Οι φαρμακευτοί Σύλλογοι Αργολίδας, Αρκαδίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας με την εμπειρεία της ΧΑΡΑΜΗ  ΑΕ και του περιοδικού Pharmacy managment και Επικοινωνία, συνδιοργανώνουν στις 8 και 9 Ιουνίου 2019, το 1ο Συνέδριο Φαρμακοποιών Περιφέρειας Πελοποννήσου, με θέμα: "Καινοτόμες Υπηρεσίες στο Σύγχρονο Φαρμακείο", το οποίο διεξάγεται με την Ευγενική Χορηγία του Δήμου Τρίπολης, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.
Το πρόγραμμα του Συνεδρίου περιλαμβάνει ομιλίες που θα επικεντρωθούν στην αντιμετώπιση καίριων προβλημάτων του κλάδου αλλά και θα εστιάσουν και στην εξέλιξη των υπηρεσιών του φαρμακείου, χρησιμοποιώντας τις τελευταίες καινοτομίες στην τεχνολογία.
Το συνέδριο θα αρχίσει το Σάββατο 8 Ιουνίου στις 18:00μ.μ. με μία πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία για την ιστορία και την εξέλιξη της φαρμακευτικής και θα ακολουθήσους βραβεύσεις φαρμακοποιών της Πανεπιστημιακής Κοινότητας καθώς και Προέδρων Φαρμακευτικών εταιριών με καταγωγή από την Πελοπόννησο, για τη συμβολή τους στην εξέλιξη της φαρμακευτικής επιστήμης.
Η Κυριακή είναι αφιερωμένη στην εξέλιξη των υπηρεσιών υγείας στο φαρμακείο, στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων του κλάδου και στο μέλλον του φαρμακείου, ενώ θα γίνει και μία παρουσίαση καινοτόμων συνεργασιών φαρμακείων. Το πολύ ενδιαφέρον αυτό συνέδριο, δεν θα μπορούσε παρά να κλείσει με ένα στρογγυλό τραπέζι, με μαρτυρίες φαρμακοποιών, οι οποίοι έθεσαν σε πράξη καινοτόμες υπηρεσίες.
Το Συνέδριο πραγματοποιείται με την έγκριση του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ) και του Συνδέσμου Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΕΦΕΕ). Επίσης τελεί υπό την αιγίδα Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ)

Πηγή : pna.gr