Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Ενημερωτική δράση «Ψωρίαση: η βοήθεια είναι στο χέρι σου!»-



Δηλώσεις συμμετοχής στις ομάδες προσομοίωσης Ψυχικής & Σωματικής Έκφρασης και ατομικά ραντεβού 
Eνημερωτική δράση με τίτλο «Ψωρίαση: η βοήθεια είναι στο χέρι σου!» οργανώνει το Σωματείο Καλυψώ στο πλαίσιο των δράσεων για την ενημέρωση του κοινού και των ανθρώπων με ψωρίαση, έχει προγραμματίσει την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018 στο Αμφιθέατρο του νοσοκομείου Α. Συγγρός. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 9:00 και θα διαρκέσει έως τις 12:00. 
Στο πρώτο μέρος οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για την ψωρίασηκαθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλίες από την Δερματολόγο - Αφροδισιολόγο, Επιμελήτρια Β της Α’ Κλινικής Αφροδισίων & Δερματικών Νόσων του Νοσοκομείου Α. Συγγρός, Μαίρη Πολίτου με θέμα «Ψωρίαση: διατροφή και νέες ιατρικές εξελίξεις» και τον Πρόεδρο του Σωματείου Καλυψώ Κώστα Λούμο με θέμα «Ψωρίαση και Άνθρωπος», ενώ θα κατατεθούν και προσωπικές μαρτυρίες ασθενών.
Στο δεύτερο μέρος οι ασθενείς μπορούν να συμμετέχουν σε μια προσομοίωση Ομάδων Ψυχικής & Σωματικής Έκφρασης η οποία θα πραγματοποιηθεί από τη συντονίστρια Ομάδων του Σωματείου Καλυψώ, και παράλληλα θα πραγματοποιούνται προσωπικές συναντήσεις των ασθενών με τον Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας του Καλυψώ. Όποιος επιθυμεί μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στα τηλέφωνα 2107212002 και 6946772690 ή στο info@kalipso.gr. Η δήλωση συμμετοχών μπορεί να πραγματοποιηθεί και επί τόπου, πριν την έναρξη των ομάδων προσομοίωσης, και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους όσοι ενδιαφέρονται για την ψωρίασηκαθώς και σε όλους τους ασθενείς οι οποίοι επιθυμούν να έρθουν σε επαφή με τον Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας του Σωματείου Καλυψώ και να μοιραστούν ανησυχίες και προβληματισμούς με άλλους ασθενείς.
Το πρόγραμμα ψυχολογικής υποστήριξης πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη της LEO Hellas.
Πηγή : healthmag.gr